Gastenboek Huis BonmarieHartelijk welkom bij ons gastenboek. We horen graag wat u van ons huis en onze website vindt. Elk bericht wordt eerst gecontroleerd voordat het in het gastenboek wordt geplaatst, om misbruik te voorkomen. We hopen dat u veel plezier aan onze website en vooral aan ons huisje beleeft, en wij wensen u een plezierig verblijf! Alvast dank voor uw belangstelling, we zien uit naar uw berichtjes.

Message Bonmarie

Total entries: 3

Name:
Evert Martens
Comments:
We zijn afgelopen voorjaar (2014) in het zomerhuis(je)geweest. Het was een geweldig fijne week; we hebben erg genoten van de rust, zowel op het park als in de omgeving. Het huis biedt uitzicht op een mooi en uitgestrekt dal. Het huis is gezellig ingericht en de voorzieningen in het huis zijn optimaal. We waren met de motor en de omgeving geeft veel mogelijkheden voor mooie, bochtige tochten. Er liggen diverse heel kenmerkende plaatsjes die een bezoek zeer de moeite waard zijn. Kortom, de week was veel te snel voorbij. Deze vakantie is zeker voor herhaling vatbaar.
Wednesday, 30 July 2014 - 05:00 PM
Name:
Fred van den Boom
Comments:
wij zijn voor een weekje naar bonne en maria,s huisje geweest,en hebben het heel erg naar ons zin gehad ;heel mooie omgeving fijn om te wandelen,en vanuit je woonkamer een heel mooie uitzicht;erg mooi om motor te rijden ;een 10 met een griffel
Wednesday, 30 July 2014 - 01:23 PM
Name:
Mike van de Beek
Comments:
Nice website and a real nice place to be
Wednesday, 30 July 2014 - 01:07 PMBonmarie