Welkom bij ons vakantiehuis BonmarieOns mooie vakantiehuis Bonmarie is een prachtig vakwerkhuis in het Feriendorf Frankenau, omgeving Winterberg, op de grens van Sauerland en Hessen. Het vakantiepark ligt in het National Park Kellerwald-Edersee. Het Kellerwald, opgenomen op de lijst van werelderfgoed, is het grootste loofbomenwoud in Europa, en de Edersee is een enorm stuwmeer.

Het sfeervolle huis heeft een balkon met uitzicht over het dal. Vanuit het huis wandelt u zo het Kellerwald in, waar prachtige wandelroutes uitgezet zijn, bij voorbeeld de route naar de Quernst Kapelle of naar de Bathild’s Hütte, of de rondwandeling de “Drei Herren Stein Route”. De omgeving is heuvelachtig en glooiend, met om iedere bocht een ander uitzicht, ook prachtig voor tochten en toerritten met de auto of de motor.

Vanaf Utrecht is het ongeveer 375 km, 4 uur rijden, goed te doen voor een lang weekeindje weg, of een midweekje. Een of twee weken er tussenuit is natuurlijk ook heerlijk!

Het vakantiehuis Bonmarie bestaat uit twee appartementen, waarvan het bovenste 4-persoons-appartement nummer 136 te huur is. Het appartement kost €50,= per nacht plus €50,= schoonmaakkosten.

Let op:
Beddengoed is in het appartement beschikbaar. Handdoeken en keukendoeken zelf meenemen.

Heeft u vragen? Heeft u opmerkingen?
Laat het ons weten wij staan graag voor u klaar.

Veel leesplezier op onze website.

Bonmarie